AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2022 10:01
Manchester United vil aktivere frikøbsklausul på 442 millioner kroner

Manchester United har kig på ung spanier.


Manchester United er interesseret i Martin Zubimendi fra spanske Real Sociedad.

Det skriver Daily Mail.

De Røde Djævle hentede ellers Christian Eriksen og Casemiro til midtbanen i transfervinduet i sommer, men klubben er tilsyneladende stadig på udkig efter forstærkninger til den del af banen.

Sigtekornet er rettet mod Zubimendi, der som oftest indtager rollen som defensiv midtbanespiller, men han kan også ligge mere fremskrudt, hvis det er nødvendigt.

23-årige Zubimendi har kontrakt med den baskiske storklub frem til sommeren 2025, men der gemmer sig en frikøbsklausul i kontrakten, som aktiveres, hvis en købende klub smider 442 millioner kroner i puljen.

Zubimendi har spillet 16 kampe for Real Sociedad i indeværende sæson - heriblandt to gange mod Manchester United i gruppespillet i Europa League.

FC Barcelona er angiveligt også interesseret i Zubimendi, og her skulle man overveje ham som en potentiel afløser for Sergio Busquets, hvis kontrakter udløber mod slutningen af denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE