AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:03:2023 19:33
Manchester United-stjerne skyder rygte til jorden: "Det er noget vrøvl"

Marcus Rashford har været ude at kommentere på rygte om lønkrav.


Marcus Rashford har været ved tasterne.

På Twitter har han skudt et rygte til jorden omkring sine lønkrav, da der i øjeblikket er spekulationer omkring hans situation i klubben.

Tirsdag middag kunne The Athletic berette, at Manchester United og Marcus Rashford har indledt en dialog om at forlænge englænderens kontrakt, som på nuværende tidspunkt står til at udløbe i 2024.

Daily Star fulgte trop ved at melde, at Marcus Rashford håber på at lande en historisk kontrakt med en ugeløn på over £500,000. 

LÆS OGSÅ: Storklub har afgivet kæmpe bud på Bellingham

Manchester United-fansiden, UtdPlug, berettede om den historie på Twitter, og det fik Marcus Rashford til at kommentere på rygtet.

- Inden den her begynder at florere. Det er noget vrøvl. Klubben og jeg har været respektfulde over for hinanden, og sådan vil det fortsætte. 

- Mit fokus er kun på at slutte så godt som muligt i ligaen og vinde trofæer, skriver Marcus Rashford.

25-årige Marcus Rashford har indtil videre haft en god sæson, hvor han især har været flyvende efter VM. Han står noteret for 14 ligamål i 26 kampe denne sæon.

LÆS OGSÅ: Mitrovic undskylder: Her er hans straf


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE