Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester United-stjerne rygtes væk: "Vi har brug for ham"

Af Morten Bruun Jørgensen
25.01.2023 Kl. 06:46
Manchester United-stjerne bliver sat i forbindelse med en anden storklub.

Marcus Rashford har kun kontrakt med Manchester United frem til sommeren 2024, og Paris Saint-Germain er angiveligt på jagt efter den formstærke englænder.

Men står det til Erik ten Hag og Manchester United bliver det ved et rygte, for Rashford er for betydningsfuld til at kunne lade gå.

– Jeg tror, at han forstår, at Manchester United er hans klub. Det er det første, men jeg mener også, at han kan spille sit bedste fodbold i dette miljø og på dette hold, siger Erik ten Hag ifølge The Telegraph.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Manchester United bør bruge 843 millioner kroner på denne angriber

– Han forbedrer sig, og det handler om, at han arbejder på gode ting. Han giver sig 100 procent, og han har en god plan, og jeg mener også, at han på dette hold kan bidrage med sin kvaliteter.

– Dette hold kan hjælpe ham i de rigtige positioner og til at score mål, som han er god til. Holdet er konstrueret således, at hans kvaliteter kommer til udtryk, og jeg tror, at han ved det.

– Men han er uden tvivl vigtig for os, og hvis vi skal have den succes, som vi ønsker, har vi brug for ham, lyder det fra Manchester United-manageren.

LÆS OGSÅ: Newcastle byder 421 millioner kroner på Premier League-englænder

Samtidig skriver The Telegraph, at Manchester United er i forhandlinger med Rashford om en ny kontrakt, men ten Hag ville ikke kommentere på, hvor langt parterne er i disse forhandlinger.

Rashford har i denne sæson scoret ni mål i Premier League.

Annonce