AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:02:2023 13:36
Manchester United-stjerne afslører: Mit navn på trøjen er stavet forkert

Manchester United-stjernen afslører, hvordan det er sket.


18 Casemiro.

Det står der bag på den trøje, som brasilianske Casemiro løber rundt i hos Manchester United, men der er faktisk en fejl forbundet med det tryk.

I et interview med Football Focus forklarer Manchester United-stjernen hvorfor.

- Sagen er, at mit navn er Carlos Henrique Casimiro med et ’i’.

- Jeg husker, at jeg spillede en kamp for Sao Paulo, og klubben skrev mit navn forkert. De skrev det med et ’e’. Jeg spillede rigtig godt i den kamp, og jeg er en overtroisk person, så jeg sagde, at det skulle lade det være, fordi det gik godt.

- Så navnet forblev sådan, men mit navn er Carlos Henrique Casimiro. Det var en fejl, der blev lavet i en kamp. Navnet blev stående, og jeg sagde, at der ikke var grund til at ændre det.

LÆS OGSÅ: Derfor holdes der et minuts stilhed inden Manchester United-kamp

Brasilianeren kom til Manchester United i sommer fra Real Madrid, og selvom han kostede omtrent 582 millioner kroner, har han vist sig at være pengene værd for De Røde Djævle.

Senere i dag forventes midtbanespilleren at være med fra start mod Crystal Palace, og igen vil det være med en fejl på trøjen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE