Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2021 21:23
Manchester United-profil nærmer sig comeback

Raphael Varane er snart klar til at gøre comeback for Manchester United.


Siden starten af november har Manchester United måtte undvære Raphael Varane, men inden længe er den franske forsvarsspiller klar til igen at trække den røde trøje over hovedet og gøre en forskel på grønsværen.

Han pådrog sig en forstrækning i Champions League-kampen mod Atalanta, men den er han ved at være kommet sig over, for Michael Carrick kan nu fortælle, at han forventer snart at have franskmanden til rådighed igen.

- Ja, Raphas genoptræning går rigtig godt. Han er ude på græsset, men det bliver ikke til et comeback i denne uge. Han er på vej, og det er godt, siger Uniteds vikarierende manager.

Indtil videre har Varane blot fået ni kampe for Manchester United siden sit sommerskifte fra Real Madrid, da han også var ude i en periode i oktober, hvor han døjede med en lyskenskade.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE