AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:06:2019 17:37
Manchester United og Liverpool kæmper om spansk U21-landsholdsspiller

De to store Premier League-klubber har udset sig en spansk U21-landsholdsspiller som et transferemne denne sommer.


I løbet af det seneste år var det først Manchester City, der blev sat i forbindelse med Júnior Firpo, mens det tidligere på ugen så var Liverpool, der blev nævnt som interesseret i den spanske forsvarsspiller.

Nu er det tilsyneladende en kamp mellem Liverpool og Manchester United for at få fingrene i den ganske lovende venstre back, som har imponeret stort for Real Betis i La Liga gennem de seneste sæsoner.

Det skriver Marca.

Den spanske avis skriver, at Júnior Firpo har en frikøbsklausul på 374 millioner kroner, og det skræmmer hverken Liverpool eller Manchester United, der hører til blandt de rigeste klubber i verden.

Hos Liverpool vil den 22-årige forsvarsspiller formentlig være udset til at skulle agere backup for Andrew Robertson, mens han hos Manchester United nok har en større chance for at komme til at spille i konkurrence med Luke Shaw.

Júnior Firpo har kontrakt med Real Betis frem til sommeren 2023, og selvom han har en frikøbsklausul, vil Real Betis ikke stå i vejen for et salg, hvis det rigtige bud viser sig at være under frikøbsklausulen, lyder meldingen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED