Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester United klar til at slå transferrekord for stjernespiller

Af Morten Bruun Jørgensen
16.03.2023 Kl. 13:51
Manchester United melder sig klar til at indgå i en budkrig for at få fingrene i stjernespilleren.

Europas største klubber er ude efter Jude Bellingham til sommer, og det forventes, at den engelske landsholdsspiller kommer til at blive solgt for mere end en milliard kroner.

Dortmund kan godt forvente flere bud på midtbanespilleren, og nu har Manchester United ifølge The Telegraph også meldt sig ind i kampen om ham.

Avisen skriver i dag, at Manchester United er klar til at slå transferrekord for købet af Bellingham, som Manchester City og især Real Madrid og Liverpool også gerne vil have fat i til sommer.

LÆS OGSÅ: Enige eksperter: Derfor skal stjerne vælge Liverpool fra

LÆS OGSÅ: Liverpool-spiller misser resten af sæsonenhttps://www.plbold.dk/nyhed/liverpool-spiller-misser-resten-af-saesonen-0

Selvom Dortmund holder fast i, at klubben helst vil beholde englænderen i endnu en sæson, skriver avisen også, at forhandlingerne om Bellinghams fremtid intensiveres i øjeblikket.

Samtidig går forlydningerne på, at der i løbet af de kommende uger vil blive truffet en beslutning om, hvor han foretrækker at tage hen i sommerens transfervindue.

På nuværende tidspunkt siges alt dog at være åbent, og derfor kan Manchester United også have en mulighed for at slå kløerne i den unge stjernespiller.

Annonce