AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:03:2023 13:36
Enige eksperter: Derfor skal stjerne vælge Liverpool fra

Rio Ferdinand mener, at Jude Bellingham kan være blevet overbevist om at skifte til Real Madrid.


Der var klasseforskel mellem Real Madrid og Liverpool i 1/8-finalerne i Champions League, og det kan have afgørende indflydelse på en stor transfer til sommer.

For Rio Ferdinand mener nemlig, at det kan have overbevist Jude Bellingham om, at det er bedre at skifte til Real Madrid end Liverpool i sommerens transfervindue, hvor de to storklubber ventes at kæmpe om englænderens underskrift.

- Jeg tænker bare, at hvis han kigger med i aften, tænker han: ”Hvis Real Madrid og Liverpool er ude efter mig, er der kun et sted, jeg kan tage til”. Derudover kan det være, at Liverpool slet ikke kvalificerer sig til Champions League, sagde Ferdinand onsdag aften i studiet hos BT Sports.

LÆS OGSÅ: Liverpool-spiller misser resten af sæsonen

LÆS OGSÅ: Carragher med opfordring til Liverpool: Køb en ny højre back

- Som spiller – og det handler ikke om mit forhold til United eller Liverpool – er man kold, og jeg ser flere trofæer i Madrid.

Både Peter Crouch og Michael Owen var desuden enige med Ferdinand om, at Real Madrid lige nu er et bedre sted for Bellingham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE