Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:05:2022 17:52
Manchester United klar med 600 millioner - stjerne afviser skifte

Manchester United skulle være klar med den helt store pengepung for at bringe stjerneangriber til Old Trafford, men spilleren afviser.


34 mål i 41 kampe for Benfica i denne sæson har gjort Darwin Núñez til en meget eftertragtet herre blandt flere europæiske storklubber.

Han er bl.a. ønsket i Premier League med flere bejlere, og det gælder bl.a. Manchester United og Newcastle. Det skriver det franske medie, RMC Sport.

Men ifølge mediet har Darwin Núñez ingen intentioner om at skifte til hverken Manchester United eller Newcastle, og det skyldes, at han vil spille Champions League-fodbold. Derfor har han afvist de to klubber.

Manchester United var ellers klar til at betale €80 millioner - små 600 millioner kroner - for uruguayaneren, som også er den pris, som Benfica kræver for han, men han har efter sigende takket nej til De Røde Djævle. 

Darwin Núñez har fornylig hyret Jorge Mendes som agent, der skal forsøge at facilitere et sommerskifte.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE