AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:03:2019 14:13
Manchester United kan blive tvunget ud i Champions League-ændring af City

UEFA har bekræftet, at de to Manchester-klubber ikke må spille på hjemmebane i samme uge af Champions League-turneringen.


Fredag eftermiddag bliver der trukket lod til kvartfinalerne i Champions League-kvartfinalerne, og her er fire engelske klubber med i bowlen. Idet både Manchester United og Manchester City er tilbage i turneringen, kan det give en udfordring.

Hvis de to Manchester-klubber bliver udtrukket til at have hjemmebane på samme tid i Champions League-kvartfinalerne, vil Manchester United blive nødt til at få ændret forholdet mellem hjemme- og udekampe. Det vil sige, at den engelske storklub må tilpasse sig og eventuelt starte på udebane i stedet for på hjemmebane.

UEFA har ifølge Daily Mail bekræftet, at de to klubber ikke må spille på hjemmebane hverken samme aften eller dagen efter hinanden.

Politiet og sikkerhedsstyrkerne vil ikke arrangere to store kampe i Manchester den samme uge.

Det er Manchester Uniteds kvartfinalekampe, som vil blive ramt af ændringen, da De Røde Djævle sluttede lavest i Premier League sidste sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED