AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:05:2023 10:03
Manchester United jagter utilfreds Bayern München-profil

Manchester United er en af flere europæiske storklubber, som er interesseret i ham.


Tidligere på ugen kom det frem i flere medier, at Benjamin Pavard har en intention om at forlade Bayern München, og nu er der sat navne på nogle af de klubber, der er ude efter franskmanden.

Det er den franske sportsavis L’Equipe, som hævder, at Pavard er øverst på Uniteds ønskeseddel over midtstoppere forud for sommerens transfervindue.

Også Champions League-finalisten Inter og den spanske mesterklub Barcelona siges at være ude efter forsvarsspilleren, som kun har ét år tilbage af sin kontrakt, og den ønsker han ikke at forlænge.

 

Den 27-årige franskmand har spillet for Bayern München siden sommeren 2019, hvor han kom fra Stuttgart, og han har efterfølgende spillet mere end 160 kampe for Bundesliga-mestrene.

Derudover er han også fast inventar på det franske landshold, hvor han har været med til at vinde VM. 47 landskampe står han i øjeblikket noteret for.

Er du Premier League-ekspert? Tag quizzen om 2022/23-sæsonen her!


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Interessant liste: Her er Eriksen overgået af Liverpool-spiller

2. Vild sag: Tidligere hollandsk landsholdsspiller sigtet for at smugle 1,3 ton kokain

3. Ny melding: Kane har truffet markant beslutning

4. Avis: Tottenham køber offensivspiller til 215 millioner

5. Ferdinand til ten Hag: Sælg disse tre og få £100 millioner


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE