AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2019 13:32
Manchester United har kontaktet belgiers agent

22-årige Youri Tielemans imponerede under sit lejeophold i Leicester i 18/19-sæsonen, og Manchester United har tidligere været nævnt som mulig fremtidig klub for belgieren – nu har United fornyet interessen.


Manchester leder efter mulige erstatninger for Paul Pogba, der kan være på vej til at skifte til Real Madrid, som bliver sat voldsomt i forbindelse med franskmanden.

Erstatningen skal muligvis findes i Monaco, hvor belgiske Youri Tielemans er på kontrakt – han har de seneste seks måneder været udlejet til Leicester, hvor han har imponeret stort.

I 13 optrædener for The Foxes i Premier League scorede han tre mål og assisterede til fem mål.

Leicester er klar til at bringe den unge spiller tilbage på en permanent kontrakt, men større klubber som Manchester United er altså også ude efter ham.

Ifølge den belgiske journalist Kristoff Terreur har Manchester United fornyet deres interesse i Tielemans og har åbnet samtaler med Tielemans’ agent omkring en mulig handel.

United må siges at have fordelen over Leicester, hvis det skulle komme til en transferkamp mellem de to på grund af deres større økonomiske midler.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED