AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:01:2023 21:41
Manchester United har bestemt sig: Han får ikke lov til at skifte

Manchester United har besluttet sig for, om en af klubbens spillere kan forlade klubben.


Det er ikke meget spilletid, som svenske Victor Lindelöf får i Manchester United, men han får dog alligevel ikke lov til at skifte klub i dette transfervindue.

Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano har De Røde Djævle besluttet sig for ikke at acceptere hverken lejetilbud eller permanente købsaftaler for svenskeren.

Erik ten Hag stoler efter sigende på Lindelöf og er glad for at have ham som reserve for Raphael Varane og Lisandro Martinez i det centrale forsvar.

LÆS OGSÅ: Chelsea og Tottenham er enige: Nu venter lægetjek

LÆS OGSÅ: Chelsea jagter ottende januarsigning: Klar med kæmpebud

I løbet af de seneste dage har Inter forhørt sig hos Manchester United for at blive klogere på, hvorvidt det er muligt at hente landsholdsspilleren, som også Atlético Madrid har været ude efter.

28-årige Lindelöf kom til Manchester United fra Benfica i sommeren 2017, og han har i alt spillet 218 kampe for den engelske storklub.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE