AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:07:2019 18:06
Manchester United-forsvarer er kæmpe fan af Cristiano Ronaldo

Forsvarsspilleren fra Manchester United Diogo Dalot er stor fan af landsmanden Cristiano Ronaldo.


Diogo Dalot forklarer, at Cristiano Ronaldo er anderledes end alle andre, og han mener, at Ronaldo bør blive holdt op som et fantastisk eksempel, lang tid efter han stopper karrieren.

Cristiano Ronaldo har været en af de bedste spiller i verden i næsten 15 år, og for nylig vandt han sin 31 titel i karrieren ved at vinde Nations League med Portugal.

- Jeg har altid Cristiano helt i top, på grund af hans arbejde, hans mentalitet, jeg synes, at det er noget, vi altid skal se op til og bruge som eksempel, selv når han er færdig med sin fodboldkarriere, sagde Dalot til Talent Ain’t Enough, skriver Manchester Evening News.

- Spillerne der har en anderledes mentalitet end andre, de gør forskellen.

Diogo Dalot forbereder sig i øjeblikket på sin anden sæson i den klub, som Cristiano Ronaldo slog sit navn fast, nemlig i Manchester United.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED