Manchester United forsvarede 3-1-sejr i hus

19.03.2017 Kl. 13:52
Manchester United besejrede Middlesbrough med 3-1 i en kamp, hvor De Røde Djævle var presset i bund til slut i kampen.

Oven på Arsenals 3-1-nederlag til West Bromwich Albion lørdag eftermiddag havde Manchester United – efter over 100 dage på sjettepladsen – en mulighed for at rykke sig i tabellen med en sejr på Riverside Stadium søndag mod Middlesbrough.

De Røde Djævle bragte sig også planmæssigt foran med 1-0, da Marouane Fellaini guidede Ashley Youngs gode indlæg i kassen.

I anden halvleg fordoblede Jesse Lingard Uniteds føring, da han resolut sparkede United på 2-0 med et hårdt spark fra kanten af feltet.

Der blev dog bragt spænding ind i kampen, da Rudy Gestede udnyttede en fejl af Chris Smalling og kunne gøre det til 1-2.

United forsvarede dog sejren i hus og Antonio Valencia kunne i tre minutters overtid gøre de til 3-1 oven på en kæmpe fejl af Victor Valdes.