Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2021 07:43
Manchester United forhandler om købet af ny klub

The Sydney Morning Herald skriver, at Manchester United er i forhandlinger med ejeren af den australske klub Central Coast Mariners.


Manchester United er i øjeblikket i forhandlinger med Central Coast Mariners, da De Røde Djævle er på udkig efter en måde, de kan etablere sig selv i den australske A-League. Det skriver Sydney Morning Herald natten til tirsdag.

Handlen skulle endnu ikke være på plads, men kilder med kendskab til forhandlingerne fortæller til mediet, at Manchester United er klar til at "redde" den økonomisk pressede klub. Til gengæld skulle den engelske storklub ønske at "rebrande" Central Coast Mariners, så klubben får et nyt navn og i stedet bliver flyttet til Sydney.

Bliver et opkøb eller en overtagelse en realitet, vil Manchester United gå i lokalrivalerne fra Manchester Citys fodspor. City Football Group, der ejer Manchester City, har nu ejerskab i omkring 10 klubber verden over - Heriblandt Melbourne City i netop A-League.

Mike Phelan, Ole Gunnar Solskjærs assistenttræner, var sportsdirektør for netop Central Coast Mariners, før han vendte tilbage til Manchester United. Spørgsmålet er bare, hvor seriøst man skal tage rygterne om et opkøb, selvom eksempelvis Phelan har kendskab til den australske klub.

I kølvandet på nyheden fra Sydney Morning Herald har Adam Peacock fra Fox Sports Australia i hvert fald skudt rygtet noget ned. Ifølge Peacock er Manchester United interesseret, men ikke mere end det. I stedet er nyheden om forhandlingerne med Manchester United drevet af Mike Charlesworth, der ejer Central Coast Mariners.

Han skulle være desperat efter at sælge klubben, og at bruge Manchester Uniteds store navn er en god måde at vække opsigt omkring det på.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED