AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2019 09:19
Manchester United forhandler med ungt tyrkisk forsvarstalent

Ozan Kabak er en eftertragtet herre trods sine blot 19 år.


Matthijs De Ligt er måske den mest højtprofilerede transfer denne sommer, men en anden ung 19-årige midterforsvarer, Ozan Kabak, er mindst ligeså ombejlet som sin hollandske kollega.

Og hvor Manchester United efter alt at dømme har trukket sig fra ræset om De Ligt, så er De Røde Djævle i den grad med i opløbet om den 19-årige tyrker, der kan forlade Stuttgart for blot €15 millioner på grund af en nedrykningsklausul i hans kontrakt.

Det skriver Kicker denne tirsdag.

Han skiftede fra Galatasaray i vintertransfervinduet og var efterfølgende fast mand for det tyske mandskab i anden halvdel af Bundesliga-sæsonen, hvor han scorede tre mål.

Målene en én ting, men hans defensive kvaliteter skulle også være exceptionelle, hvilket har vakt interesse hos en lang række klubber. West Ham har forsøgt sig, men Manchester United skulle nu forhandle med det unge forsvarstalent, som også er på blokken i Bayern München, AC Milan og AS Monaco.

Særligt Bayern skulle udgøre en trussel, da holdet, som allerede har skilt sig af med Mats Hummels - og måske snart Jerome Boateng - har kig på defensive forstærkninger. 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED