AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2023 10:15
- Manchester United bør skamme sig

Manchester United kan ikke være sin behandling af Jadon Sancho bekendt, lyder det.


Manchester Uniteds behandling af Jadon Sancho vækker nu kritik.

Kritikken kommer fra Jamie O'Hara, der selv har prøvet at blive smidt på porten hos Wolves.

O'Hara mener ikke, at Manchester United kan være ambassadører for mentalt helbred, samtidig med, at man behandler en spiller på den vis.

- Jeg synes, det er beskæmmende, hvad de gør ved ham.

- Jeg ved, han har lavet et statement, og hvorvidt det var det rigtige at gøre eller ej ... men var det rigtigt af Ten Hag at lange ud efter ham, når han ikke en gang var en del af truppen?

- Vi ved alle, at Jadon Sancho er nødt til at blive bedre på en fodboldbane. Og det gør han ved at spille fodbold, træne og nyde sin fodbold.

- Det, de gør ved ham nu, kommer aldrig til at føre Jadon Sancho tilbage til sit bedste. Alt, man gør er at mentalt skade spilleren og få ham til at føle sig endnu værre, end han i forvejen gør.

- Jeg oplevede det samme hos Wolves. Det er den værste følelse. Man bliver udstødt fra truppen, man føler sig uønsket, at man ikke betyder noget for nogen, og det er deprimerende.

- Det gjorde mig deprimeret at gå igennem, og jeg er sikker på, at Jadon Sancho kæmper lige nu. Han har allerede haft mentale problemer.

- Hvis Manchester United kan blive ved med at påstå, at de er ambassadører for mentalt helbred, og at de gør alt muligt for den mentale helbred i truppen og i samfundet, og så gør sådan noget her ved deres egen spiller, så bør de skamme sig, siger O'Hara til talkSPORT.

Manchester United meldte torsdag ud, at Jadon Sancho nu har fået sin straf - læs mere her.


TOPHISTORIER LIGE NU

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE