AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2019 13:30
Manchester-klubberne får besked: Declan Rice er ikke til salg

West Ham har gjort det klart overfor både Manchester City og Manchester United, at Declan Rice ikke er til salg denne sommer.


Begge Manchester-klubber har fået klar besked fra West Ham om, at Declan Rice ikke skifter klub denne sommer. Det skriver Sky Sports.

Både de røde og de blå fra Manchester skulle angiveligt have kontaktet The Hammers for at høre, om det engelske midtbanetalent var tilgængelig eller ej.

Det er han slet, slet ikke, hvis man skal tro Sky Sports. Den 20-årige har vist sig fint frem i den forgangne Premier League-sæson, hvilket selvfølgelig har fanget storklubbernes interesse.

At Rice ikke er til salg gør formentligt ikke alverden for Manchester City, der efter alt at dømme er ekstremt tæt på at hente Rodri fra Atletico Madrid. Rice var - ifølge Sky Sports - et alternativ til den 22-årige spanier, som skulle være de engelske mestres absolutte toptransfermål denne sommer.

Manchester United har også i en periode været rygtet til at have interesse i Rice, men Solskjær har også andre prioriteter i dette transfervindue og ved angiveligt endnu ikke, hvor stort hans transferbudget er.  Lukaku og Pogba er potentielt på vej væk fra Old Trafford, og pengene fra eventuelle spillersalg skulle blive geninvesteret i spillerkøb.

Men det bliver altså ikke i Rice, hvis West Ham vælger at stå fast på, at den unge englænder er urørlig denne sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED