Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2021 19:02
Manchester Citys målræv kan hentes gratis: Spansk gigant lurer på ham

Sergio Agüero kan hentes gratis i Manchester City til sommer. Det overvejer FC Barcelona at gøre, skriver The Sun.


Sergio Agüero kan være fortid hos Manchester City til sommer, hvis klubben ikke forlænger med ham.

Hans kontrakt med Manchester City udløber, hvilket betyder, at han kan hentes ganske gratis, da han er 32 år gammel.

Det ser dog ud til, at han er færdig hos The Cityzens, da spilletiden i denne sæson har været minimal.

Det et kun blevet til ganske få indhop i Premier League, da han er blevet overhalet i køen til spilletid af Gabriel Jesus og Ferran Torres.

Samtidig har han været hårdt ramt af skader, hvilket bestemt ikke har gjort han situation nemmere.

FC Barcelona har holdt med Sergio Agüeros situation og de overvejer kraftigt at hente ham til spanien til sommer, skriver The Sun.

Den spanske storklub er på jagt efter en forstærkning til angriberposten. Sergio Agüero kan hentes gratis og er gode venner med FC Barcelona-stjernen, Lionel Messi.

Spørgsmålet er, om de tør satse på, at de ikke henter en skadet angriber til Barcelona, der kommer til at sidde mere ude end at være inde på banen.

Den argentinske angriber er den fjerde mest scorende spiller i Premier Leagues historie, så det er uden tvivl et målikon, som Manchester City måske siger farvel til.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED