AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2019 12:54
Manchester City-stjerne fisker efter ny kontrakt

Oleksandr Zinchenko håber på, at han kan forlænge sit ophold hos de engelske mestre.


Takket være skader til Benjamin Mendy endte Oleksandr Zinchenko med at få en fremtrædende rolle for Manchester Citys titelforsvar denne sæson.

Med den ukrainske back på holdet formåede The Citizens at spille 22 sejrsrige kampe i træk,  og med sådan en statistik i baghånden er det nemt at forstå, hvorfor han fisker efter en ny kontrakt med klubben.

- Jeg vil udvikle mit spil endnu mere, og jeg føler mig klar til det.  Det er derfor,  jeg skiftede hertil,  og det er her, jeg ønsker at spille i fremtiden, fortæller backen til Sport360.

- Det er en stor fornøjelse at være en del af denne klub, så forhåbentligt må vi se, hvad der sker med kontrakten.  Jeg håber, vi kan blive endnu bedre, og jeg vil være en del af udviklingen.

Hans nuværende kontrakt, der kan forlænges med yderligere en sæson, udløber i 2020.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED