Manchester City sendte Liverpool ud af UEFA Youth League

Af Morten Bruun Jørgensen
14.03.2018 Kl. 15:03
Kvartfinalen i UEFA Youth League mellem Manchester City og Liverpool blev først afgjort efter straffesparkskonkurrence.

UEFA Youth League er i gang med den femte udgave, og tidligere har der været stor engelsk succes i turneringen med Chelseas sejre i 2015 og 2016.

De engelske hold markerer sig igen i denne sæson, og Manchester City og Liverpool mødtes i kvartfinalen tidligere i dag til et opgør, der skulle afgøres over én kamp.

I en første halvleg, som det unge Liverpool-mandskabet – styret af Steven Gerrard, dominerede, var det Curtis Jones, som bragte the Reds foran efter 34 minutter. Et indlæg havnede pludselig for fødderne af midtbanespilleren, som uden problemer kunne passere Daniel Grimshaw i Manchester Citys mål.

Manchester City fik dog hurtigt svaret igen, da Lukas Nmecha sendte et frispark afsted mod Liverpool-målet. Undervejs rettede Ben Woodburn bolden af, og den snød Kamil Grabara, som ikke kunne stille noget op.

Efter pausen var det Manchester City, som var farligst, og Lukas Nmecha burde have scoret til 2-1 midtvejs i anden halvleg, men angriberen mistimede sin afslutning fra tæt hold.

Selvom begge hold mod slutningen havde muligheder til at score, endte den ordinære spilletid med 1-1 på måltavlen, og derfor skulle opgøret afgøres i en straffesparkskonkurrence.

I straffesparkskonkurrencen blev Daniel Grimshaw den helt store helt. Manchester City-målmanden reddede tre straffespark, og da Kamil Grabara samtidig kun reddede ét spark, er Manchester City videre til semifinalen. Her møder de Barcelona.