AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 14:33
Manchester City nærmer sig portugisisk landsholdsspiller

Joao Cancelo nærmer sig med hastige skridt et skifte til Manchester City, der er i positive forhandlinger med Juventus.


Rygterne går på, at Kyle Walker inden længe sætter sin underskrift på en ny, toårig kontraktforlængelse med Manchester City, men den engelske landsholdsspiller skal ikke vide sig sikker på en startplads i den periode.

Tværtimod kan han få særdeles hård konkurrence på pladsen som højre back hos Manchester City.

Gennem nogle uger er de engelske mestre blevet sat i forbindelse med Joao Cancelo, og det lader nu til, at forhandlingerne med Juventus er ved at nærme sig vejs ende. Det skriver the Telegraph i dag.

Endnu er prisen for den portugisiske landsholdsspiller ikke fastlagt, men forhandlingerne er skredet godt frem i løbet af de seneste to døgn, og de er angiveligt på et fremskredent stadie nu.

Det forventes, at Manchester City betaler omtrent £45 millioner for Joao Cancelo, der kun har været i Juventus én sæson efter sit skifte fra Valencia. Dermed ser the Citizens ud til at have fået Juventus til at gå ned i pris, da den italienske storklub har forlangt op mod £54 millioner for forsvarsspilleren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED