AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:06:2019 22:42
Manchester City millimeter fra at præsentere første sommerindkøb

Manchester City er få timer fra at annoncere sommerens første indkøb, skriver Mundo Deportivo.


Manchester City har indtil videre været stille på transfermarkedet denne sommer, men nu ser det første indkøb ud til at være på plads.

Den spanske avis, Mundo Deportivo, melder således, at de engelske mestre er timer fra at kunne præsentere Asier Riesgo, som kommer til klubben fra Eibar.

Den 35-årige keeper har efter sigende afvist at forlænge sin kontrakt med den spanske klub for at tage til Manchester City, hvor han skal agere backup for Ederson og Claudio Bravo. Indkøbet giver desuden mulighed for, at klubben kan udleje de unge målmænd, Aro Muric og Daniel Grimshaw, og dermed give dem værdifuld førsteholdserfaring i en anden klub.

Ifølge det spanske medie har Citys målmandstræner, Xabier Mancisidor, anbelafet Riesgo til Pep Guardiola, som er lykkedes med at overbevise spanieren om at komme til klubben, fordi man ligeledes kan tilbyde ham at udvikle sig som målmandstræner på klubbens akademi.

Riesgo har tidligere i sin karriere været forbi Real Sociedad, Recreativo og Osasuna. Han har optrådt for Eibar siden 2015.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED