AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2018 14:56
Manchester City må undvære to stjerner mod Chelsea

Hverken Sergio Agüero eller Kevin De Bruyne kommer i aktion, når Manchester City lørdag aften spiller mod Chelsea.


Gennem størstedelen af sæsonen har Manchester City klaret sig uden Kevin De Bruyne, da den belgiske midtbanespiller har døjet med to forskellige knæskader. Alligevel er det gået ganske godt for den engelske storklub, som endnu ikke har tabt i Premier League.

Dog havde Pep Guardiola formentlig håbet på, at midtbaneprofilen ville være i stand til at spille mod sin tidligere klub, Chelsea, lørdag aften på Stamford Bridge. Det bliver dog ikke tilfældet.

På et pressemøde fredag eftermiddag kunne Pep Guardiola fortælle, at Kevin De Bruyne fortsat ikke er blevet helt klar til at spille. Samtidig kunne Manchester City-manageren også fortælle, at Sergio Agüero heller ikke kommer i aktion, da argentineren ikke er helt på toppen efter en mindre skade.

Selvom det er stort slag at måtte undvære to af de bedste spillere, vil Manchester City alligevel være en klar favorit til opgøret, og the Citizens vil formentlig erstatte Kevin De Bruyne med enten Ilkay Gündogan eller Bernardo Silva, mens Gabriel Jesus forventes at være klubbens spidsangriber.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED