Af Jeppe Augustsen
21.09.2020 Kl. 21:08
Manchester City hev en sejr i land i en svær udekamp mod Wolverhampton.

Anden spillerunde i Premier League blev færdigspillet på Molineux Stadium, da Wolverhampton fik besøg af Manchester City.

I første halvleg stod der Manchester City på det hele, og efter 20 minutters spil gjorde Kevin De Bruyne det til 1-0 på et straffespark, som blev begået på belgieren selv.

I det 32. minut udbyggede Phil Foden føringen til 2-0, som også blev resultatet ved halvleg.

Værterne kom bedre med i anden halvleg og havde flere store chancer for at bringe sig tilbage i kampen, men det var først i det 78. minut, at Raul Jimenez fik reduceret efter et flot hovedstødsmål.

Det lykkedes ikke Nunos tropper at få det udlignende mål, og i stedet lukkede og slukkede Gabriel Jesus til 3-1 og dermed snuppede Manchester City de tre point.