Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:06:2022 09:38
Manager om Spurs-emne: "Vi forventer en handel kommer på plads"

Chris Wilder forventer, at der kommer en aftale i hus om Djed Spence.


Antonio Conte har set sig varm på Djed Spence fra Middlesbrough.

I sidste sæson var han udlejet til Nottingham Forest, hvor han præsterede på et højt niveau. Derfor vil Tottenham have ham til London.

Forhandlingerne mellem Middlesbrough og Tottenham er i gang, og Chris Wilder, der er manager for Middlesbrough, forventer en aftale.

- Fra mit synspunkt skal forhandlingerne mellem Kieran, Neil, Steve og Tottenham være mellem dem. Hvis handlen ikke bliver færdiggjort, så tager vi den derfra, siger Chris Wilder til The Northern Echo.

- Har jeg noget at sige? Ja, 100 procent. Drengen vil tydeligvis ikke komme tilbage hertil, og det er ikke noget problem. Han ser sin fremtid andetsteds, og han har lige haft en fremragende sæson.

- Vi forventer, at en handel kommer på plads, men hvis ikke, så er han vores spiller. Fra klubbens synspunkt skal handlen være god. Vi vil ikke stå i vejen for nogen. Det har jeg aldrig gjort som manager, lyder det fra Chris Wilder.

Middlesbrough kræver angiveligt mere end £20 millioner for den unge højreback.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE