AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:03:2019 19:05
Man. Uniteds næste gyldne generation: Vi er sultne efter mere

Mason Greenwood, Tahith Chong og Angel Gomes er alle begyndt at snuse til Manchester Uniteds førstehold, og de tre lovende talenter er sultne efter mere spilletid, fortæller Gomes.


Manchester Uniteds næste generation er sultne efter at få mere spilletid, efter Mason Greenwood, Angel Gomes og Tatith Chong fik sejrens rus at føle efter avancementet mod Paris Saint-Germain i Champions League. 

17-årige Greenwood og 19-årige Chong kom begge på banen i i den vigtige kamp i kampens slutning, mens Gomes måtte se til fra bænken. Selvom Gomes ikke kom på banen, er han og hans to kompagnoner sultne efter mere. 

- Det var en fantastisk oplevelse. Ikke kun for mig men for alle drengne, som var involveret. Jeg tror, at vi var otte, som er kommet op gennem akademiet, som var med på turen, og det viser bare, hvor meget interesse denne klub har i ungdommen, sagde Gomes til MUTV

- Det er stort for klubben, og det viste overalt, hvor fantastisk denne klub er. Jo mere spille vi får, jo mere viser Manchester United. Jeg synes, det var godt for Mason og Chong, at de var involveret. 

- Det er en oplevelse, de aldrig vil glemme. Jeg er vokset op med de gutter, siden vi var U9 til nu. Det er fantastisk at se os alle være med førsteholdet, hvor vi rejser og får oplevelser. 

Gomes fik sin debut under Jose Mourinho i 2016/17-sæsoen, og teenageren fik også en stor oplevelse ud af PSG-kampen, selvom han ikke kom på banen. 

- Jeg så jo kun kampen fra sidelinjen, men det var fedt at juble sammen med fansene, og det vil jeg ikke glemme. 

- Det var også fedt, at Ferguson og Cantona kom ind og gav os hånden og snakkede med os. De er store personer, og det var vildt, at de var i omklædningsrummet. Alle blev lidt mere vilde, og alle var en smule overvældede. 

Gomes er med i Manchester Uniteds U19-trup, som onsdag møder FC Midtjyllands ditto i UEFA Youth League. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED