AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 11:48
Mahrez før Atletico: Umuligt at vinde CL

Riyad Mahrez tror ikke på, at Leicester City kan vinde Champions League.


Leicester City er nummer 15 i Premier League, kun seks point over nedrykningsstregen. I Champions League er der dog anderledes meget succes. The Foxes er i en historisk kvartfinale, hvor man over to kampe skal møde spanske Atletico Madrid. 

Selvom holdet i sidste sæson gjorde det umulige og vandt Premier League, så tror stjernespilleren Riyad Mahrez ikke på, at man kan vinde Champions League. Det er faktisk 'umuligt', mener han:

- Vi er både i stand til de bedste og de værste ting på banen. Vi vandt ligaen sidste år, da ingen troede på det eller forventede det. I denne sæson er vi i kvartfinalen i Champions League, selvom vi ligger nummer 15 i Premier League, siger Mahrez til SFR Sport og uddyber om holdets chancer:
 
- Vi er et vildt hold, som kan gøre alt. Vi kan præstere store ting. Jeg siger dog ikke noget om, at vi kan vinde Champions League, fordi for mig at se, er det helt umuligt for os. Men nu må vi se, vi er i stand til mange ting, siger Mahrez.
 
26-årige Mahrez har, som resten af Leicester-holdet, ikke kunnet leve på til niveauet fra sidste sæson. Mahrez er noteret for fem Premier League-mål i 26 kampe. I sidste sæson lavede han i 37 kampe hele 17 mål.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED