AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 12:47
Maguire-byttehandel: Denne spiller lokker United Leicester med

Rygterne om Harry Maguire har henover forsommeren sendt ham til Manchester United adskillige gange, men ifølge The Sun er der nu nyt i sagaen om den ombejlede midterforsvarer.


Leicester har indtil videre ikke været til at lokke i forhold til Maguire, men en byttehandel med Brendan Rodgers favorit kan ændre tonen, når de to klubber skal forhandle om den engelske stopper.

Ifølge den evige rygtebørs på The Sun kan Andreas Pereira ryge til Leicester på et lejeophold, skulle United få sikret sig Maguires underskrift.  En sådan byttehandel kan måske få Brendan Rodgers til at være lydhør overfor Uniteds nye forslag.

Brendan Rodgers er fan af midtbanespilleren og forsøgte i sin tid som Celtic-træner at lokke talentet til Skotland.

Imidlertid er United ikke villige til at lade Pereira skifte permanent, idet man forsøger at få en længere kontrakt på plads.

Om Leicester og Brendan Rodgers vil lytte til Uniteds nyeste forslag er endnu uvist, men efter alt at tyde er Pereira et godt bud på en mulig byttehandel for begge klubber. 

Rygterne kommer fra The Sun, og man kan derfor tage nyheden med et gran salt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED