AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 14:10
Mærkværdig transferstrategi: United vil ikke risikere at blive overbudt

Manchester United ser ud til at have lagt en anderledes transferstrategi denne sommer, hvor klubben vil undgå at komme i clinch med andre klubber.


Indtil videre er det kun lykkedes for Manchester United at hente én spiller denne sommer. Daniel James blev købt i Swansea uden den store konkurrence, og det lader til at være den plan, Manchester United har lagt for sommerens transfervindue.

Klubben vil kun gå efter spillere, hvor der ikke er risiko for at blive overbudt af andre klubber.

Sådan var tilfældet med Daniel James, hvor Manchester United udelukkende havde konkurrence fra Brighton.

Det skriver Samuel Luckhurst, der dækker Manchester United tæt for lokalavisen Manchester Evening News.

Det lader altså ikke til, at Manchester United er interesseret i at gå i decideret budkrig med andre klubber denne sommer, hvor den engelske storklub først og fremmest ser ud til at ville hente unge, britiske spillere.

Gennem længere tid har Manchester United således vist interesse for Sean Longstaff, og det forventes ikke, at De Røde Djævle vil møde konkurrence fra andre klubber i forhold til at købe den unge Newcastle-spiller.

Det samme gør sig angiveligt gældende med Aaron Wan-Bissaka, som heller ikke har andre bejlere, der er klar til at byde det, Manchester United vil. Indtil videre har de engelske rekordmestre dog ikke haft held til at blive enig med Crystal Palace om en pris for højrebacken.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED