AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2022 16:33
Mæhle er ikke bekymret: Jeg tror, Argentina er lidt mere skuffede

Joakim Mæhle var ikke synderligt bekymret og hæftede sig ved en anden overraskelse ved VM.


Danmark måtte skuffende nøjes med et point mod Tunesien efter en præstation, der ikke var blandt de bedre under Kasper Hjulmands ledelse.

Men alligevel var Joakim Mæhle ikke bekymret over præstationen, og wingbacken hæftede sig ved, at der tidligere i dag var en større favorit, der havde været udsat for en stor overraskelse.

- Det er på ingen måde bekymrende. Tunesien er et stærkt hold, og de var i finalen i Arab Cup mod Algeriet, så de er et sindssygt stærkt hold, der er ingen tvivl om det. Selvfølgelig er vi skuffede, fordi vi ved, at det er et hold, som vi rigtig gerne vil slå, men sådan er det.

- Jeg tror, at Argentina er lidt mere skuffede, end vi er i dag. Sådan nogle ting sker til en VM-slutrunde. Men vi ser fremad og tager en kamp af gangen. Nu er det Frankrig, og det glæder vi os til, sagde Joakim Mæhle til DR 1 efter kampen.

Det danske landshold kan nu se med, når Frankrig og Australien i aften spiller mod hinanden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE