AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:07:2019 22:53
Måtte udgå med skader: United-duo slipper formentlig med skrækken

Det lader til, at både Victor Lindelöf og Tahith Chong er sluppet billigt, selvom de måtte lade sig udskifte med skader.


Manchester United-spillerne tankede yderligere selvtillid med en sejr i lørdagens træningskamp mod Inter, hvor det unge stortalent Mason Greenwood blev opgøret eneste målscorer. Alt var dog ikke fryd og gammen for De Røde Djævle.

Undervejs i opgøret måtte både Victor Lindelöf og Tahith Chong nemlig lade sig udskifte med skader, men det lader dog ikke til at være noget alvorligt med hverken svenskeren eller hollænderen.

- Vi ved det ikke endnu, men de burde være okay. Victor skal vi undersøge, men Tahith er okay. Jeg tror bare, at det er slag, sagde Ole Gunnar Solskjær efter opgøret til MUTV.

Manchester United skal i aktion igen den 25. juli, hvor Tottenham venter. Derefter venter en kamp i Norge mod Kristiansund, inden den sidste træningskamp skal spilles mod AC Milan i starten af august.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED