AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2018 13:14
Månedens manager: Benitez, Guardiola og Klopp er blandt de nominerede

Premier League har fredag offentliggjort de nominerede til prisen som månedens manager i Premier League for november.


Vi er gået ind i årets sidste måned, og dermed er det blevet tid til at finde ud af, hvilken manager der skal kåres som den bedste i november. Her har Premier League valgt at nominere seks forskellige managere.

Det er; Rafael Benitez, der formåede at vinde alle kampe i november med Newcastle. Pep Guardiola, som vandt samtlige kampe med Manchester City. Jürgen Klopp, der vandt to og spillede en kamp uafgjort med Liverpool. Mauricio Pochettino, som formåede at føre Tottenham til sejr i alle tre kampe. Marco Silva, som vandt to kampe og spillede en uafgjort med Everton. David Wagner, som fik sæsonens første to sejre i hus, og det blev også til uafgjort i en enkelt kamp.

Du kan stemme på din favorit her.

Din stemme vil blive kombineret med et panel af fodboldeksperter, og så vil Premier League løfte sløret for vinderen den 14. december.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED