Målorgie på Wembley: England tæt på flot comeback-sejr

Af Jeppe Augustsen
26.09.2022 Kl. 20:42
Det endte med et sandt målorgie på Wembley.

Gareth Southgates tropper havde ikke meget at spille for i aftenens Nations League-kamp, da de med sikkerhed ville ende på fjerdepladsen i gruppen.

Harry Maguire var med fra start for englænderne, og han fik en uheldig rolle i opgøret. I anden halvleg begik han et straffespark på Jamal Musiala, som Ilkay Gündogan sikkert eksekverede.

I det 67. minut mistede Manchester United-stopperen, og det udnyttede tyskerne. Efter at have modtaget bolden fra Timo Werner hamrede Kai Havertz bolden op i hjørnet til 2-0.

Men man siger jo, at 2-0 er den farligste føring, og England formåede også at lave et comeback.

Først reducerede Luke Shaw i det 72. minut, og tre minutter senere udlignede Mason Mount.

Med mindre end ti minutter tilbage af den ordinære spilletid fik England tildelt et straffespark, og det satte Harry Kane stensikkert i kassen til 3-2.

Dermed lignede det et flot comeback af England på Wembley, men i det 87. minut lavede Nick Pope en brøler. Newcastle-keeperen kunne ikke holde et skud fra distancen, og det udnyttede Kai Havertz, der prikkede bolden i nettet til 3-3, som også blev kampens resultat.

England endte dermed sidste i gruppen med tre point efter seks kampe, mens Italien endte som gruppevinder efter en 2-0-sejr over Ungarn her til aften.