AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:03:2019 18:45
Målmaskinen Lewandowski takker Klopp: Han aktiverede mit angriberinstinkt

Robert Lewandowski udtaler, at Jürgen Klopp havde en stor andel i, at han har udløst sit potentiale.


I 2010 hentede Jürgen Klopp den dengang 22-årige ukendte Robert Lewandowski i polske Lech Poznan til Dortmund. 

Den polske landsholdsangriber tilbragte fire succesfulde sæsoner hos Dortmund, hvor han scorede hele 103 mål i 187 optrædener, hvorefter turen gik videre til FC Bayern München, som er Liverpools kommende modstander i Champions League. 

30-årige Lewandowski har reflekteret over sin karriere, og han er kommet frem til, at han skylder Klopp et stort tak. 

- Han lærte mig at tro på mig selv, og at jeg kunne spille på det højeste niveau. Han aktiverede angriberinstinktet i mig. Jeg vidste ikke, at jeg stadig havde så meget potentiale i mig. Han så noget i mig, som jeg ikke selv kunne se, sagde polakken til Goal

- Da vi snakkede om det, og jeg hørte det første gang, betød det meget for mig. Jeg er taknemmelig, fordi vi opnåede så meget sammen i Dortmund. Vi voksede sammen, og det har ført mig til, hvor jeg er i dag. 

Lewandowski og Klopp mødes onsdag i Champions League, og angriberen forudser endnu et tæt opgør. 

- På dette stadie af Champions League, hvor man kun har to kampe, ligger frygten altid i baghovedet. Vi vil spille offensivt, men begge mandskaber har et solidt forsvar, så det bliver ikke nemt at skabe chancer. Når chancen kommer, skal man være forberedt, og jeg håber, at vi er klar. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED