AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:03:2023 08:30
Målmand afslører: Derfor blev Tottenham-skifte ikke til noget

Tottenham forsøgte forgæves at få en speciel dispensation til at hente målmand uden for transfervinduet.


39-årige Ben Foster havde egentlig lagt handskerne på hylden, men i går vendte han tilbage.

Den tidligere Watford-målmand har skrevet under på en kontrakt med Wrexham for resten af sæsonen, som han også spillede for tilbage i 2005, da han var udlejet til klubben.

Tidligere på sæsonen blev han også kædet sammen med et skifte til Tottenham, da Hugo Lloris blev skadet. Det var uden for transfervinduet, og derfor så en transfer usandsynlig ud.

LÆS OGSÅ: Ingen VAR-kendelser: Sådan ville PL-tabellen se ud

Men nu bekræfter Ben Foster, at Tottenham alligevel gjorde et forsøg.

- Først og fremmest ville de høre, om jeg var interesseret, og det var et 'ja' med det samme. Jeg var fan af Tottenham som barn, siger Ben Foster ifølge talkSPORT.

LÆS OGSÅ: Disse to storklubber holder øje med Højlund

- Derefter skulle de forhøre sig hos Premier League og forsøge at få en speciel dispensation om at hente en målmand som en form for 'hastesigning'.

- Problemet var, at Fraser Forster var klar, mens Alfie Whiteman er 23 år, og derfor talte han ikke som ungdomsmålmand. Han var en seniorspiller, og det blev afvist med det samme, lyder det fra Ben Foster.

LÆS OGSÅ: Barcelona kan blive udelukket fra Champions League


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE