Målfest i Leicester: Rodgers får tiltrængt ro med storsejr

03.10.2022 Kl. 20:51
Brendan Rodgers kan ånde lettet op efter mandagens bundgyser.
Der har været heftige spekulationer om, hvorvidt Leicesters Brendan Rodgers er den næste manager i rækken til at modtage en fyreseddel i denne sæsons Premier League.

Scott Parker, Thomas Tuchel og senest Bruno Lage har alle fået sparket indtil videre i denne sæson hos henholdsvis Bournemouth, Chelsea og Wolves.

Hvis Rodgers' stilling var i fare inden kampen mod oprykkerne fra Nottingham Forest, lukkede han da munden på en stor del af sine kritikere mandag aften.

Artiklen fortsætter under videoen …

I al fald giver Leicesters 4-0-sejr over Nottingham Forest tiltrængt ro på bagsmækken hos nordireren.

Lidt mere end halvvejs inde i første halvleg åbnede en storspillende James Maddison målfesten, da hans afrettede langskud snød Dean Henderson i Forest-målet.

To minutter senere fordoblede Leicester så føringen i form af et flot mål fra Harvey Barnes.

Ti minutter efter sit første mål i kampen, var James Maddison igen på pletten, da han scorede på direkte frispark – igen med en prisgivet Dean Henderson i målet.

I slutningen af kampen befandt Maddison sig så i oplæggerens rolle, da Patson Daka gjorde det til slutresultatet 4-0 efter 73 minutters spil.

Med sejren rykker Leicester væk fra sidstepladsen i Premier League og overhaler netop mandagens modstander fra Nottingham.