Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2020 18:02
Må skyde en hvid pil efter 'Den Nye White': Brighton afviser Leeds-bud

Brighton har afvist et bud fra Leeds på forsvarsspilleren Haydon Roberts.


The Seagulls ser ud til at lykkes med at beholde den eftertragtede stopper Ben White, der nød en fænomenal sæson for Leeds i fjord.

Det har klubben fra Ellen Road ikke glemt, hvorfor de har rodet videre i Brighton-kassen og fundet en anden spiller, som de kunne være interesserede i at forme til en 'ny' Ben White.

Det drejer sig om den 18-årige forsvarsspiller Haydon Roberts, som mediet Football Insider erfarer, at Leeds har afsendt et bud svarende til 800.000 pund på.

Mediet tilføjer i samme ombæring, at buddet er sommerens andet fra Leeds' vedkommende, mens The Seagulls nok en gang har valgt at afvise Premier League-oprykkerne.

Unge Roberts har indtil videre spillet en enkel kamp for Brightons førstehold, hvilket udfoldede sig i en EFL Cup-kamp mod Burnley.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED