Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:08:2021 18:07
Må akkurat ikke registrere Adama Traoré: Spurs tvunget til at sælge ud

Tottenham er kommet i klemme i Premier Leagues registreringsregler.


Premier Leagues registreringsregler er mindre stramme, end man oplever i andre europæiske ligaer, men man kan altså stadig komme i klemme i reglementet. Spørg selv Tottenham.

London-klubben ønsker at hente Wolves-stjernen Adama Traoré, inden sommerens transfervindue smækker i, men det har de faktisk ikke mulighed for på nuværende tidspunkt.

Det påpeger Sky Sports' Lyall Thomas, da man har for mange spillere i truppen, der ikke er fra 'egen avl', som det populært kaldes.

Betegnelsen omhandler spillere, der ikke har været på kontrakt i en engelsk klub i tre sæsoner, inden vedkommende er fyldt 21 år.

Dette er en udfordring, hvis man er interesserede i at hente Traoré, eftersom han akkurat ikke indgår i denne kategori.

Traoré kom nemlig til England, da han som 19-årig skiftede fra Barcelona til Aston Villa.

Premier League tillader på nuværende tidspunkt højst 17 registrerede spillere, der ikke er fra egen avl, og det er altså lige præcis så mange, som Spurs-truppen huserer på nuværende tidspunkt.

Dermed er det en nødvendighed, at Tottenham kommer af med mindst én spiller, som ikke har haft noget af sin fodboldopvækst i England.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE