AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:06:2019 19:53
Lyon prissætter Ndombele: Tottenham skal frem med den store pengepung

Tottenham skal frem med den store pengepung, hvis de vil have fingrene i Lyons Tanguy Ndombele, fortæller Sky Sports mandag.


Tanguy Ndombele er i de seneste uger blevet rygtet til Tottenham, og Lyon-profilen bekræftede forleden, at han også selv er interesseret i at skifte til Champions League-finalisterne.

Mandag melder Sky Sports så, at Tottenham og Lyon fortsat forhandler om midtbanespilleren, men at klubberne endnu ikke er blevet enige om en aftale.

Ifølge mediet vil det dog kræve, at Mauricio Pochettino og co. er klar til at betale £63 millioner, som Lyon har givet udtryk for, at de vil have for Ndombele, hvis han skal sælges denne sommer.

Lyon hentede selv 22-årige Ndombele for £7 millioner i SC Amiens sidste sommer.

Han har spillet fire landskampe for Frankrig og noterede sig for 49 kampe, tre scoringer og otte assists i alle turneringer for Lyon i den forgangne sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED