Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2020 11:16
Lyon-præsident tvivler på Arsenals lyst til at købe Houssem Aouar

Lyon-præsidenten Jean-Michel Aulas sætter spørgsmålstegn ved Arsenals ønske om at købe Lyons Houssem Aouar i dette transfervindue.


Rygterne har længe svirret om, at Arsenal er interesserede i at hente den 22-årige Lyon-midtbanespiller Aouar til klubben, hvor Atletico Madrids Thomas Partey dog også er en mulighed.

Den franske klub ønsker angiveligt en overgangssum på omtrent 44 millioner pund for spilleren, der hjalp klubben til Champions League-semifinalerne i den seneste sæson.

I et interview med Goal.com satte Lyons præsident Jean-Michel Aulas dog spørgsmålstegn ved Arsenals lyst til at købe Aouar, enten fordi Arsenal ikke ønsker spilleren, eller ikke har råd til ham, skriver London Evening Standard.

- Der er intet bud endnu. Det virker til, at Arsenal ikke vil, eller ikke kan investere prisen for Houssem, der er vores bedste spiller, sagde den franske præsident.

Kommentarerne kommer efter, at Lyons sportsdirektør Juninho tidligere på måneden bekræftede, at Arsenal har interesse i Houssem Aouar.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED