AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2021 14:58
Lukrativ millionbonus: Det skal Rangnick præstere på Old Trafford

Ralf Rangnick kan muligvis få en større bonus, hvis han når nogle mål i det næste halve år.


Der venter Ralf Rangnick en stor opgave, når han kommer til Old Trafford.

Efter 12 spillerunde er Manchester United til at finde på ottendepladsen med 17 point. 

Med 12 point efter førerholdet fra Chelsea ser De Røde Djævle allerede ud til at være hægtet af i mesterskabskampen, og der er især én ting, som Ralf Rangnick skal føre holdet til i denne sæson - nemlig at sikre de også spiller Champions League-fodbold i næste sæson.

Det kan de gøre ved at ende i top fire eller vinde Champions League. 

Manchester United har i øjeblikket seks point op til fjerdepladsen og er dermed inden for rækkevidde, og skulle det lykkes at ende i top fire og kvalificere sig til Champions League næste sæson, vil Ralf Rangnick modtage en lukrativ millionbonus, som er inkluderet i sin kontrakt. Det skriver Daiily Telegraph.

Manchester United møder Chelsea i denne weekend, hvor Michael Carrick vil lede holdet, men på torsdag forventes det at være Ralf Rangnick, når de får besøg af Arsenal på Old Trafford.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE