AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2019 17:16
Lukakus skifte har ramt et bump: Inter har ikke råd til angriberen

Inter bliver nødt til at sælge en række spillere, før klubben kan hente Romelu Lukaku.


Romelu Lukaku vil have Inter, og Inter vil have Romelu Lukaku. Så langt, så godt.

Gazzetta dello Sport kunne torsdag aften berette, at den italienske storklub og den belgiske angriber var blevet enige om vilkårene for en kontrakt - tilbage var blot at blive enige om en pris med Manchester United.

Det er dog nemmere sagt, end gjort. De Røde Djævle forlanger angiveligt omkring £62 millioner for angriberen, som kom til Old Trafford for to somre siden.

Og det er her, at problemet opstår. Inter har simpelthen ikke råd til at betale den sum, som Manchester United kræver, hvis man skal tro Corriere dello Sport.

Så medmindre at Inter inkludere én eller flere spillere i handlen - eller Manchester United sænker salgsprisen - hænger aftalen pludseligt i en tynd tråd.

Manchester United har tidligere været interesseret i Milan Skriniar fra netop Inter, men midterforsvareren fyrede decideret sin agent for at forsøge at sælge ham. Ergo er han altså ikke en mulighed.

Derudover skulle Manchester United ikke have hverken Ivan Perisic ellere Mauro Icardi i tankerne.  Skal Inter have Lukaku, ser det derfor ud til, at deres bedste bud er at sælge en række spillere - eksempelvis Icardi - for at generere penge til transferen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED