Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2019 09:54
Lukaku med transferhint: Jeg ved, hvad jeg vil - men siger det ikke

Romelu Lukaku indikerede efter Belgiens landskamp i går, at han forventede en travl sommer på transferfronten.


Romelu Lukaku kunne tirsdag aften gå på ferie med to mål i bagagen efter at have sejret over Skotland,  men belgieren forventer ikke at ligge på den lade side.

Hans agent, Federico Pastorello,  har tidligere udtalt, at alt kan ske for Romelu Lukaku denne sommer,  og angriberen har selv udtalt, at han ville elske at spille i Serie A midt i alle rygterne om interesse fra Inter Milan og Antonio Conte.

I interviews efter sejren over Skotland kom den belgiske angriber også ind på sin fremtid:

- Jeg har en kontrakt med Manchester United.  Jeg snakker med min klub og min agent for at træffe den bedste beslutning.

- Nu drager jeg på ferie med min familie. Jeg ved, hvad jeg ønsker, men jeg siger det ikke.  Vi får at se.  Forventer jeg en travl sommer? - Ja.

Sådan er han citeret af den belgiske journalist Kristof Terreur,  men Sky Sports har også en række udtalelser for United-angriberen.

- Min fremtid afhænger af klubben.  Klubben må komme med udmeldingerne, for jeg vil ikke puste til rygter.  Jeg spiller bare min fodbold, og så tager vi den derfra,  skulle Lukaku have udtalt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED