Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:03:2021 08:23
Lukaku-bombe under Inter: Derfor gør United nu krav på to af klubbens stjerner

Corriere dello Sport skriver, at Inter har misset den seneste afbetaling på Romelu Lukaku, og derfor er Manchester United nu godt i gang med at inddrive gælden på alternativ måde.


Det lyder for vanvittigt, for Manchester United har angiveligt sendt Inter til inkasso, men i stedet for at inddrive sin pengegæld, forlanger The Red Devils nu enten Lautaro Martinez eller Milan Skriniar som betaling for belgieren.

Det skriver italienske Corriere dello Sport.

Sjældent hænder det, at en klub betaler hele transfersummen for en spiller på én gang. Ofte indgår sælger- og køberklub en aftale om, at køberklubben betaler af på en transfer over flere år, ligesom der også ofte er inkluderet præstationsklausuler i disse aftaler, så den endelige pris kan ende med at blive højere, hvis en spiller leverer for sin nye klub.

Det må man sige, at Lukaku har gjort, siden han skiftede til Inter, men den belgiske angribers mange mål ser ud til at have bragt den italienske storklub på kollissionskurs med Manchester United.

Inter har nemlig ikke betalt det sidste afdrag, som de skyldte De Røde Djævle, og dermed dikterer aftalen mellem de to klubber åbenbart, at Manchester United nu har ret til hele den resterende transfersum - på én gang.

Milano-klubben hentede belgieren for omkring €75 millioner i sommeren 2019, og de mangler ifølge Corriere dello Sport fortsat at betale omkring €50 millioner. Men The Red Devils har nu i stedet foreslået, at Inter betaler sin gæld af ved at inkludere enten Lautaro Martinez eller Milan Skriniar i handlen.

Inter er angiveligt i økonomiske problemer og har en voksende gæld samt en kinesisk ejer, som lige nu forsøger at sælge klubben. Derfor kunne et sådan tilbud måske godt friste dem. Særligt fordi alternativet potentielt bliver endnu værre end at miste en eller to af sine stjerner.

Overholder Inter ikke sine deadlines for betalinger, risikerer klubben blandt andet at miste sin UEFA-licens. Sker det, vil de ikke kunne deltage i de store europæiske turneringer, og dermed går der rigtig, rigtig mange penge tabt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED