AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2019 13:42
Lukaku bekræfter næsten skifte: Conte er den bedste træner i verden

Romelu Lukaku synes mere eller mindre at have bekræftet, at han forlader Manchester United denne sommer - formentligt til fordel for Inter Milan.


Romelu Lukaku flirter stort med Inter Milan og den italienske storklubs nyudnævnte træner, Antonio Conte,  i et nyt interview med Sport Mediaset.

Man kan tolke interviewet på mange måder,  men det er fristende at tolke den belgiske angribers seneste kommentarer som om,  at han med stor sandsynlighed forlader Manchester United denne sommer.

- Det er godt, at Antonio Conte er blevet udnævnt som træner for Inter, for set med mine øjne er hans den bedste træner i verden,  fortæller Lukaku.

- Angående min fremtid, så har jeg allerede truffet en beslutning, men jeg kan ikke sige det offentligt ud af respekt for Manchester United, som jeg har en kontrakt med.

Den belgiske angriber har længe været kædet sammen med et skifte, og ligeså glad som Lukaku skulle være for Antonio Conte, ligeså glad skulle den italienske træner være for Lukaku.

Flere medier har også berettet, at Manchester United er parate til at sælge belgieren,  hvis en klub byder omkring €70 millioner for ham. Den belgiske angriber siger selv følgende om situationen:

- Klubben og min agent vil snakke om min fremtid, men jeg har allerede truffet min beslutning.

- Jeg elsker Italien, og nu er Ronaldo skiftet til dertil, Sarri skifter til Juventus, Ancelotti er i Napoli; det bliver en spændende Serie A-sæson.

Mindre spændende bliver den ikke,  hvis Romelu Lukaku skifter til et Inter-mandskab med Antonio Conte i spidsen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED