AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 13:49
Lozano nægter at opgive drømmen om Manchester United

CalcioNapoli24 skriver, at den mexicanske winger nægter at skrive kontrakt med Napoli, da han fortsat håber på at få et skifte til Old Trafford.


Hirving Lozano har tidligere i karrieren givet udtryk for, at han er kæmpemæssig Manchester United-fan, og skal man tro de seneste rygter,  så var det ingen overdrivelse.

Napoli har angiveligt budt €45 millioner for den mexicanske PSV-winger -  et beløb, som den hollandske klub skulle være glade for at tage imod.  Men ifølge CalcioNapoli skulle Lozano selv have sat transferen på standby,  da han fortsat håber på, at Manchester United byder på ham.

Den 23-årige winger har adskillige gange været rygtet til Manchester United,  og det er heller ikke første gang, at et italiensk medie skriver,  at Lozano foretrækker at komme til De Røde Djævle frem for Serie A.

Måske er det rigtigt,  måske er det falsk information, som mexicanerens agent, Mino Raiola,  fodrer den italienske presse med for at presse prisen i vejret ved at foregive, at Manchester United er interesserede.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED