Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:04:2021 17:25
Loyaliteten fejler intet: Spurs-profilen vil have sin aske spredt på klubbens stadion

Eric Diers loyalitet til Tottenham kender næsten ingen grænser.


Eric Dier elsker Tottenham i en sådan grad, at selv ikke døden sætter grænser for den engelske forsvarers loyalitet til klubben. For når englænderen engang er død og borte, håber han på at få spredt sin aske på Tottenham Hotspur Stadium, som klubbens nye stadion så fint hedder i dag.

Det fortæller Dier i et interview med ES Magazine.

- Når jeg er borte, vil jeg havde min aske delt på Tottenham Hotspur Stadium, siger Dier til ES i et besynderligt interview, hvori han også afslører, at hans store barndomsidol var Rafael Nadal, mens han elsker den engelske dronningeregent og TV-serien The Crown.

Det bliver også lidt spændende at se, om Dier oprigtigt er så loyal over for Londonklubben, som han lægger op til. Siden begyndelsen af kalenderåret har han mistet sin startplads under José Mourinho, og han har ikke fået spilletid i Tottenhams seneste seks Premier League-kampe.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED