AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2018 20:39
Löw: Det bliver hårdt for Özil og Gündogan

De to Premier League-spillere Mesut Özil og Ilkay Gündogan må forvente, at fansene kommer til at være efter dem ved VM i Rusland, mener landstræner Joachim Löw.


Det vakte stor opsigt i tyske medier, da de to Premier League- og Tyskland-stjerner Mesut Özil og Ilkay Gündogan for nyligt mødtes med den tyrkiske præsident Recep Tayyip Erdogan. Erdogan er en kontroversiel figur i vesten, og hans styre i Tyrkiet er kendt for at fængsle journalister og et noget anstrengt forhold til menneskerettighederne.

I Tyskland blev sagen så stor, at kansler Angela Merkel var ude at kommentere på den. Hun mener, at begge spillere hører til på det tyske landshold. Den holdning deles dog ikke af alle tyskere, for eksempel ikke den tidligere landsholdsanfører Stefan Effenberg:

- Når du går så meget op i værdier, som det tyske fodboldforbund gør, så kan de to ikke være en del af holdet, har Effenberg sagt til den tyske avis Bild.

Men deres landstræner, Joachim Löw bakker stadig de to stjernespillere op. Han forventer dog, at de vil møde modstand fra tilskuerrækkerne under VM:

- De vil sikkert blive mødt af piften fra fansene til kampen på søndag. Men det er mit job at sørge for, at spillerne kommer i topform og er velforberedte, siger Joachim Löw ifølge The Mirror.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED